Dominic Scott

MENU W CZASIE PANDEMII MOŻE ULEC ZMIANIE.

„Wraz ze zmianą sezonu zmieniamy nasze menu tak, aby dostarczyć Państwu jeszcze więcej doznań kulinarnych.”

SZEF KUCHNI

JAROSŁAW BARAŃSKI

Technik żywienia.

Swoją przygodę jako kucharz zaczynał w nadmorskich restauracjach. Pasja i ciągła chęć doskonalenia zawiodła go pod skrzydła najlepszych szefów kuchni w Polsce i za granicą, między innymi w Londynie. Pasmo szkoleń, staży, ale przede wszystkim ciężka praca z najlepszymi szefami kuchni zaprocentowała osiągnięciem poziomu mistrzowskiego i dziś sam buduje dania w oparciu o sezonowość, a przede wszystkim o produkty regionalne od wyselekcjonowanych dostawców. Dania przyrządzane pod jego bacznym okiem są prawdziwą ucztą a dzięki magii smaków i kolorów, jakie dostarcza w kompozycji każdego dania, nasi goście mogą doznać prawdziwej rozkoszy przy każdym posiłku.

MENU